Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2626 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Accessoires are a girls best friends

13-11-2014 Geplaatst door Debbie van Deursen / 9 reactie(s)

Hi Twinkelaars,

In deze blog ga ik heel eerlijk zijn. Reken me er niet op af, maar ik moet het echt kwijt… soms heb ik gewoon echt geen zin om me aan te kleden! Ik denk dat alle vrouwen deze dagen kennen. Je voelt je dik en lelijk, kleding prikt of zit veel te strak. Ik weet niet of mijn baas het zou accepteren als ik in mijn pyjama op het werk verschijn maar soms is de verleiding zo groot. Dan duik ik in de kast op zoek naar mijn comfortkleding. Meestal is dat een oude broek en een simpel shirt. Als de bui ‘ik voel me lelijk’ over is en ik alle collega’s in leuke combinaties zie heb ik spijt van mijn keuze. Had ik echt niet beter mijn best kunnen doen vanochtend?

Voor deze dagen moet je niet te hard zijn voor jezelf. We hebben allemaal wel eens een baaldag. Je comfy outfit is helemaal niet zo verkeerd, pimp hem op met opvallende accessoires! Je favoriete maar tikkeltje saaie broek? Een mooie riem eromheen ziet er al meteen anders uit. Je zwarte simpele jurk? Draag een grote tas en opvallende schoenen erbij. Dat fijne maar oude shirt? Grote sjaal erover, nu je een baaldag hebt is het ook makkelijk om je daarin te verstoppen.

image (1)

Bij Twinkeltje hebben ze hele gave accessoires, ik ben echt waar verliefd op de sjaal Butterfly Kisses. Vrolijk, vrouwelijk en lief! Precies wat ik nodig heb op zo’n dag. Eigenlijk wat elke vrouw nodig heeft in haar kast! De sjaal is er maar liefst in 6 verschillende kleuren. Het design heeft vlinders en bloemen, maar ook een aztec en dierenprint en om het af te maken hele leuke franjes. Je outfit opfleuren? Deze sjaal doet dat zeker, al snel zal je bui als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

sjaalactie

Omdat ik helemaal weg ben van deze sjaal ga ik hem aan iemand cadeau doen op mijn verjaardag 23 november! Wat moet je doen om kans te maken op deze sjaal? Deel dit bericht op je Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Twinkeltje, een leuke reactie onder deze blog helpt wellicht bij het kiezen van de winnaar.. hint ;-)

Succes!

Liefs Cas

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...