Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen? Hele kast uitgepluist en huilend op bed gevallen omdat je dit nieuwe jaar 'fashionable' in wilde, maar dit nu al in het water is gevallen? Don't worry! Ik ga je helpen Twinkelen!

Feestkleding voor altijd!
Je zag er met kerst en oud&nieuw toch ook spetterend uit? Combineer de feestelijke items met de casual items, en jouw outfit is gewoon weer een feestje.
Zelf droeg ik met kerst een rood shirt en een zwart vestje, beide vol met pailletten. I love pailletten! Onder deze glitters droeg ik een vrij basic, zwarte skinny broek met lekker veel stretch. Functioneel én ook na de feestdagen goed om in mijn kledingkast te hebben, net zoals het T-shirt en vestje. Best slim toch? Wanneer je je kerst en oud&nieuw-outfit slim samenstelt, heb je hier ook na de feestdagen veel plezier van. Dit geldt niet alleen voor kleding, maar zeker ook voor accessoires. Ik droeg mijn altijd-oorbellen, mijn altijd-horloge en altijd-ringen, in combinatie met nieuwe, goudkleurige- en zwarte armbanden. Feestelijk maar subtiel, en later dus prima met mijn casual-outfit te combineren.

Slim combineren dus..
Wanneer je, net als ik, plus-size bent, is kleding kopen en combineren niet altijd even makkelijk. Daarom draag ik, voor mijn gevoel, veel te vaak hetzelfde. Toch probeer ik er altijd, om maar in de sferen te blijven, een feestje van te maken! Maak je gevoelsmatige altijd-outfit anders door nét wat anders te combineren en door te spelen met accessoires:
Een combi van een skinny jeans, T-shirt en vest is prima voor op het werk, maar voor het etentje bij je schoonouders moeten we toch echt een wisseltruc toepassen.. Uit dat vest en "hello" blazer. TIP: combineer je outfit met een sjaal! Keus genoeg: sjaals.
Geen sjaal-type? Ga dan voor de trendy statement-ketting. Mijn persoonlijke favoriet. Ook dat niet jouw ding? Ga dan voor een fijne kettinkje in zilver, rosé of goud met bijvoorbeeld een hartje, kruisje, of het hippe infinity-sign. Welke zou jij kiezen? Hieronder mijn keus.

Don't forget your bag! Ja hoor, het mag best je altijd-tas zijn. Lekker groot en daardoor functioneel, maar zeker ook trendy! Hieronder mijn favorieten tassen van Twinkeltje.

So, plus-size fashionista's: DON'T WORRY! Accessoires zijn er om je te helpen Twinkelen. You can do it!

X Michelle Kaiser

[associated-products]