Je loopt over straat en gezichten draaien om. Je ziet de mensen denken: 'Wauw, waar heeft ze die vandaan?' en je loopt trots verder. You made a statement! De statement ketting is indrukwekkend en vormt een echte eyecatcher. Het is een lekker opvallend accessoire die vaak in veel, en ook in felle kleurtjes beschikbaar is. Durf jij deze musthave te dragen?

De statement ketting is er in uiteenlopende vormen, kleuren én zwaartes. Van subtiele blikvangers tot aan kettingen met een gewicht waarbij je definitely een afspraak bij de fysio kunt gebruiken. Deze Autumn musthave maakt je outfit helemaal compleet. Het ziet er niet alleen luxueus uit, het is vaak ook goed te combineren en het oogt duurder dan het eigenlijk is. Zo koop je al prachtige statement kettingen voor rond de tien euro en zorg je ervoor dat je outfit er eentje uit duizenden wordt. Combineer het met kleding die niet teveel afleidt, want voor je het weet creëer je je eigen circus. Kies voor een simpele top met een geschikt decolleté waardoor de ketting helemaal tot zijn recht komt. Neon kleuren, spikes, studs, etnische stijlen en pastel tinten; maak met de opvallende necklace je statement.

Durf jij deze trend aan of ga jij liever voor subtielere sieraden? Kies voor datgene wat goed voelt en bij je aansluit. Bepaal ook op deze manier welke lengte van een ketting bij je past. Ga je liever voor een langere eyecatcher of past een korte beter bij je gezicht? Stem het af op je kledingstijl en laat je verrassen door het effect dat een mooie ketting kan toevoegen aan je outfit.

Dare to be different, make a statement!

Liefs,

Dagmar

Benieuwd geworden naar onze accessoires? Bekijk alle accessoires hier