Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2626 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

"Pastelkleuren zijn weer helemaal hip"

04-02-2015 Geplaatst door Debbie van Deursen / 0 reacties

Jaaannnuuuwaaariieeee… *Gaap*

Relatief rustige maanden na alle gezellige feestdagen van december, voor mij altijd een tijd om weer terug in het ritme te komen en dat ik weer toe ben aan ‘normale’ dingen. Laat mij maar ff lekker een paar weken rustig cocoonen op de bank en dan breekt dadelijk vanzelf weer de tijd aan dat ik juist heel veel energie en zin heb om erop uit te trekken.

Maar dat ben ik, ik geloof dat het voor veel fashionista’s geen rustige maand is geweest, want de Modefabriek heeft natuurlijk plaatsgevonden afgelopen weekend in de Amsterdam RAI. Alle nieuwe collecties werden getoond en het lijkt mij dé ideale plek om nieuwe inspiratie op te doen. Ik heb digitaal wat rond geneuzeld en blijkt dat in het voorjaar de pastelkleuren weer helemaal hip zijn, en zo ook mogen de zomerse zijden en linnen blousejes en shirtjes weer uit de kast, of beter gezegd mogen weer in de kast geshopt worden. En.. Pastel kan je misschien een beetje flets doen overkomen, het is dus de hoogste tijd voor Vitamine D! Dat het zonnetje maar eens zijn best gaat doen zodat je wat meer kleur op je gezicht krijgt, of blijft de zon dus nog wel even weg (wat ik denk dat het geval is) dan kan je natuurlijk ook altijd even een zonnebank-kuurtje ondergaan.

Voorjaar en zomer… Ik kan niet wachten tot het weer licht is als ik wakker word, of dat het nog té licht is als ik wil gaan slapen, of dat het juist alweer licht wordt als ik mijn bedje in kruip. Langzaamaan komt de zin in het voorjaar er weer helemaal aan! Word er spontaan heel vrolijk van als ik eraan denk! Het is dat Carnaval weer voor de deur staat, waar ik ook altijd naar uit kijk, dat maakt Februari nog een beetje draaglijk. Maar daarna mag het wat mij betreft HEEL snel zomer worden!

En dan straks, als de zomer weer voorbij is.. Nee, wacht, daar gaan we het helemaal niet over hebben. De modetips voor Winter-2015 daar is nog tijd genoeg voor om het over te hebben..

Toch?

Veel liefs,

Michelle

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...