“Een vierkant of langwerpig doek dat gedragen wordt ter bedekking van het hoofd, de hals en/of schouders.” Inderdaad, een sjaal. Sjaals worden om allerlei redenen gedragen, maar de voornaamste is, wat mij betreft, als mode-item!

Een sjaal is een typisch een accessoire waar je er als vrouw nooit genoeg van hebt. Sjaals maken je outfit helemaal af. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en lengtes, en in allerlei kleuren en prints.
Again, sjaals maken je outfit helemaal af. Maar dat niet alleen; sjaals kunnen je outfit ook voorzien van net een andere look.. Bestaat je outfit uit lieve printjes in zachte kleurtjes? Ga dan voor een gewaagde sjaal. En the other way around, draag je een stoere combi? Ga dan voor een schattige sjaal.

Een sjaal kun je dragen ongeacht je kledingmaat. Of je nu ‘gezegend’ bent met maatje-model of ietsjes meer vlezig bent, een uitgebreide collectie sjaals moét je hebben. Sjaals passen altijd. Zorgen om de maat zijn dus niet nodig. Maak je liever druk om de soort, de lengte, de kleur en/of de print. De keus kunnen maken en, net als mij, helemaal verliefd geworden op die perfecte sjaal uit de nieuwe collectie accessoires?

Dan rest de vraag: Hoe draag je een sjaal nou? Ik zal je helpen. Hier een filmpje met 25 verschillende manieren how-to-wear die trendy sjaal.

X Debbie

P.S. Mijn favoriete sjaal zie je rechts bovenin. Bekijk alle hippe sjaals hier.