Piaggo, de fabrikant van de Vespa, scoorde 60 jaar geleden een hit! Sinds de eerste Vespa rijden kon, zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De kracht van Vespa zit hem voornamelijk de styling, een styling die steeds weer wordt aangepast op ‘de trend van het moment’. Niet alleen de vormgeving van de scooter vernieuwd, maar zeker ook de kleuren en accessoires. Sterker nog, Vespa’s zijn fashion!

Bij een trendy scooter als een Vespa hoort natuurlijk een fashionhelm. Een scooterhelm is allang geen standaard helm meer om hoofdletsel tegen te gaan. Een scooterhelm moet, net als de Vespa, fashion zijn! Wat denk je van de jet-helm? De jet-helm heeft iets weg van een pilotenhelm; de helm bedekt de kin niet en heeft een transparant, opklapbaar vizier.

Goed. Vespa, check. Fashionhelm, check. De look..
Waar Vespa’s a way of life zijn, zijn biker boots én een biker jack the way to go! Biker boots zijn er in allerlei verschillende stylen, modellen en kleuren; van girly tot stoer, van simpel tot glam, van hoog tot laag, van biker boot met hak tot laars zonder hak, en van zwart tot zand. De ruime keus aan boots is in lijn met de keus aan ‘how to combine’, want ook hierin keus genoeg. Het kan niet mis. Maar wil je het echt, echt, echt perfect doen? Ga dan voor een combi met een biker jack.

Psstt... Op héle, héle, héle korte termijn gaan we, in samenwerking met Voordeelhelmen.nl, starten met een toepasselijke win-actie! Keep you posted on Facebook!

Succes!

X Debbie