Twinkeltje zit diep in de jassen dit seizoen! Of je nou op zoek bent naar een sterk tussenjasje of een all the way kou-kom-maar-op jas, we got you covered.

De perfecte parka:

Strandwandelingen, warme chocolademelk, oneindige shop dagen; de parka zal je behoeden van alles wat koud is zodat je bank niet het enige is wat je ziet tijdens de guurdere dagen.

Wij hebben ze in verschillende kleuren met diverse kragen van (afneembaar) faux fur. Vrouwelijk getailleerd, met een hoge kraag en donkere knoop details; je hoeft niet bang te zijn dat de parka je vrouwelijkheid in de weg staat.

Ga jij voor het klassieke zwart of kom jij opvallend de winter door met de knallend rode versie?

Rode parka voor dames

 

De perfecte bomber:

De bomber is niet meer weg te denken uit het fashionable straatbeeld. Dit item geeft iedere outfit een stoer randje en combineren kan dus ook eindeloos. Ook niet vervelend; het tussenjasje geeft je genoeg warmte om de overgang van zomer naar herfst te overbruggen. Black of navy met een grove rits; wij willen ze allebei wel!

Zwart bomberjack voor dames

De perfecte bubblecoat:

Ok, we get it; het wordt nu echt kouder. Wij zijn nog lang niet klaar om de winter onder ogen te zien, maar de zomer is nu toch echt achter ons. Met onze gevarieerde bubblecoats hoef je niet gelijk over te stappen naar faux fur en capuchons. Onze bubblecoats zullen je warm houden tot de sneeuw uit de lucht komt vallen. Verschillende kleuren, lengte variaties; Twinkeltje heeft voor ieder wat wils. Wij gaan voor zachte pastel kleuren. Welke versie is jullie favoriet?

Donkerblauw jack voor dames