Een gangbaar jasje dat echt overal bij past? Een jasje dat niet te warm is voor de herfstzon, maar ook zeker niet te koud voor de bijgaande herfstwind? Zoek niet verder!

De ladies van het Twinkeltje lopen namelijk tegen dezelfde muren op wanneer wij gaan shoppen voor ons ideale tussenjasje. Met jullie (en onszelf natuurlijk…) in gedachten hebben wij gezocht en gezocht, gestruind en gestruind en eindelijk kunnen wij met jullie delen dat de eindeloze zoektocht tot een einde kan komen. Wij hebben ‘m; de perfecte bubble coat.

Licht van gewicht, makkelijk combineerbaar en vergelijkbaar in diverse kleuren waardoor jouw lievelingskleur er (bijna) zeker bij moet zitten; de bubble coat is hot! Dit jasje is een basis item dat niet mag ontbreken in je herfst garderobe. We kunnen de switch naar een frisser seizoen niet beter voor je maken, maar wel opfleuren met fijne kleuren en de juiste fit. We willen ons natuurlijk nog steeds mooi voelen en een dikke winterjas waarin je compleet verdwijnt helpt daar niet aan mee. De bubble coat is daarom getailleerd en door de lijnen van de bubbles en de speelse rits heeft het jasje een vrouwelijk gevoel.

Soms moet je je eigen zonnetje zijn!

Wat is er, volgens jullie, nog meer onmisbaar in jullie herfst garderobe?

Hierbij het perfect herfstjasje!

 

Dons Jack - Zomer jacket - Jasjes kopen - Twinkeltje.nl00002

Dons Jack - Zomer jacket - Jasjes kopen - Twinkeltje.nl00001

Dons Jack - Zomer jacket - Jasjes kopen - Twinkeltje.nl00004

Dons Jack - Zomer jacket - Jasjes kopen - Twinkeltje.nl00003