Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2536 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Color blocking knalt!

27-03-2012 Geplaatst door Debbie van Deursen / 0 reacties

Meerdere knalkleuren gecombineerd in een look = Color blocking = HOT!

Color blocking is (wederom) HOT! Afgelopen jaar zagen we deze trend al, en gelukkig nog steeds. Kleur, kleur, en nog eens kleur! Winkels, webshops, tijdschriften, televisie-commercials, waar je ook kijkt.. Kleur! En wat is dat heerlijk. Ik word er vrolijk van. Zeker nu de lente haar intrede heeft gedaan en de zon je al vroeg in de ochtend toelacht.

Een blauwe skinny met een groene top, een oranje tuniek met een gedurfde rode tas, of een groene tregging met een roze blazer. Werk met contrasten en.. "Wooow!" Vind je het allemaal net wat te gedurfd, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een top met grote kleurvlakken en een rustige onderkant. Neem een tas in een van de kleuren uit de top. Ook streepjes en andere  zijn 'toegestaan'. Doe het zoals jij het wil, maar draag kleur. Kleur tovert.

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om net dat beetje extra te geven, en vooral te showen.. Vergeet dus vooral dat likje kleur op je nagels niet. Nagellak is een heel belangrijk accessoire nowadays. Trouwens, dat is het altijd geweest. Het schijnt  zelfs zo te zijn dat tijdens recessies en financieel onzekere periodes vrouwen meer geld uitgeven aan nagellak. Introduceerde Herome daarom de lijn 'World Inspired Colors', nagellak in 80 verschillende kleuren?

Tren(d)ails volgens nu. Al eens gehoord van 'crackle nails'? Wanneer de eerste, gekleurde laag nagellak gedroogd is, breng je een laagje crackle aan. Langzaam maar zeker komen er scheurtje in de bovenste laag waardoor de onderste kleur weer zichtbaar is.
Demo: Crackle nails

Uiteraard is, en blijft, rood the numero uno. Maar ook andere kleuren zijn populair. Color block je nagels door verschillende kleuren te combineren of gebruik gewoon een felle kleur voor al je nagels.

Heb je er zin in gekregen? Shop hier jouw colors bij Twinkeltje!

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...