Ik ben Lesley, en wellicht kennen jullie mij van mijn blog My Little Happiness. Hier deel ik regelmatig outfit posts en fashion favorieten. Twinkeltje heeft mij gevraagd om met mijn favoriete items van Twinkeltje twee (totaal) verschillende outfits te maken; een geshowed op mijn eigen blog, en een geshowd hier. 1 items, more options..

Mijn eerste favoriet is de lace-up schoen: Stiletto’s be sexy. Ik kan je zeggen; sexy voel je je zeker als je deze schoenen aan hebt! Ze hebben een hoge hak waardoor je je op en top vrouw voelt. Je kunt ze op heel veel verschillende manieren combineren. Met een broek, zoals op de onderstaande foto’s, of met een rokje zoals ik ze op mijn blog gestyled heb.

Het tweede item is een top van een van mijn favoriete merken Lofty Manner. Deze top genaamd Jess, doet helemaal mee met de roesjes trend. Mouwloos en nauw aangesloten, maar toch speels door de roesjes op de schouder. Deze top heeft aan de achterkant een rits van boven naar beneden. Nu nog een beetje koud maar in de zomer komt ook dit detail dan leuk naar voren!

Ik combineer deze twee favorieten nu met een lichte boyfriend ripped jeans en een oversized vest. Doordat het vest een beetje afzakt zie je de mouw van de top mooi naar voren komen.

 

Shop Lofty Manner bij Twinkeltje

Shop Lofty Manner bij Twinkeltje

Shop Lofty Manner bij Twinkeltje

Shop Lofty Manner bij Twinkeltje

 

Welke van de twee outfits vind jij het leukste?

X Lesley