Vandaag een (hele) spannende dag voor Twinkeltje; de nieuwe webwinkel van Twinkeltje is online! Wat vinden jullie?! Net zo enthousiast als wij?
Met deze vernieuwing is ook meteen het Twinkeltje-blog vernieuwd, en beginnen daarom met een hele schone lei. Ook maar eventjes (opnieuw) voorstellen dan?Mijn naam is Debbie, 21 jaar oud, en voor vele van jullie waarschijnlijk een bekend gezicht. Ik stond namelijk samen met mijn ouders, John en Bernadette, aan de voet van de geboorte van Twinkeltje. Ik was dan ook de allereerste winkelmedewerkster in dienst, en dat ben ik overigens nog steeds. Hartstikke leuk! Echter, tegenwoordig houd ik me vooral bezig @TwinkeltjeNL. Zo sta ik in het magazijn van de Webshop bestellingen voor te bereiden, zo ben ik bezig met Internet Marketing, en dan beantwoord ik telefoontjes en mailtjes op het Service Centre. Door mijn hele diverse werkzaamheden binnen Twinkeltje ben ik altijd totaal op de hoogte van al het reilen en zeilen. Ik ben dan ook dolenthousiast om dit vanaf nu te gaan delen met jullie via onder andere ons blog. Inderdaad, ONS blog. Want naast de naam van mij, zal er ook regelmatig een andere naam onder het Twinkeltje-blog verschijnen: Linda.

Maar wie is Linda? Ik ben Linda (19), en blog voor Twinkeltje. Ik ga jullie wederom voorzien van het laatste nieuws uit Mode-land, ik ga de straat op om de laatst trends te spotten, mijn favoriete artikelen van Twinkeltje in het zonnetjes zetten, et cetera.

Enjoy our blog & share it with your friends!

Liefs,
Debbie & Linda