Onze nieuwe aanwinst: Delousion. Een label waar je werkelijk waar alle kanten mee op kunt. Delousion kleding is trendy, en tegelijkertijd stijlvol. Dit betekent dat de stoere fashionista én de classy lady zich in deze ontwerpen moeten kunnen vinden.

Ondanks dat Delousion is een vrij jong fashionlabel is, is het super, super, super gewild. Het is in een korte tijd uitgegroeid tot een (meer dan) gewaardeerd merk en dat is niet voor niets.. Bij ons, hét verkooppunt Delousion in Den Bosch, zien we de reacties als de vrouwen de stoffen van de Delousion kleding voelen. En dat is tof. Super tof. De materialen zijn luxe, en dat geeft de kleding net dat extra-tje. Klassiek? Nee! Het gaat hier om een moderne kledinglijn met een knipoog naar puur en chique. Neem maar eens een kijkje in onze webshop, dé Delousion online shop, hier kun je zien hoe ‘trendy, stoer, sweet en classy’ het Delousion label is.

Online kopen of lekker winkelen in Den Bosch?

Met Delousion kun je een perfecte outfit samenstellen. De verschillende items lenen zich uitstekend om met elkaar gemixt te worden. De vriendelijke prijs zorgt dat je ook nog eens makkelijk meerdere items kunt aanschaffen. Wat je ook koopt van Delousion’s, het zit door de goede pasvorm allemaal even lekker, of het nu gaat om een classy kokerrok, een stoere ripped jeans of dat schattige jurkje. In onze Delousion online-shop kun je zien hoe groot en hoe gevarieerd het aanbod is. Natuurlijk kun je ook bij één van de Twinkeltje's in Den Bosch langskomen. Als officieel verkooppunt Delousion Den Bosch hebben wij natuurlijk ook een heel ruim aanbod. SeeU!