Kijk eens naar buiten.. Je zou het niet verwachten, maar het is toch echt lente. Lente = bloesem in bomen, lammetjes in het weiland, zonnebrillen en festivals. Maar hoe ga je met dit weer goed uitgerust naar een festival?

Jas aan vs. Jas uit

Naar mijn idee is er niets meer irritant dan een jas meenemen. Want zodra je hem niet meer nodig hebt is ie extreem lastig. Mijn voorkeur gaat uit naar een colbert met een soepele stof, zit lekker. En wanneer de lieve zon toch haar zoete gezichtje laat zien, knoop je hem eenvoudig om je tasje. Et voilà, geen omkijken meer naar.

Footwear

Je schoenen worden vies. Héééél vies. Zon of geen zien, je witte schoenen zijn aan het einde van de dag gitzwart. Zorg ervoor dat je schoenen draagt die je gemakkelijk schoon krijgt  en doe dat direct als je thuiskomt. Dan krijg je alle dirt er nog gemakkelijk vanaf. En alsjeblieft… leave your pretty heals at home. 90% van de tijd sta je in gras of los zand. Je zakt continu weg en vernielt je dierbare schoenen. En dát is een doodzonde.

 Urineren als een bouwvakker

 Dixies zijn vies. Ze zijn smerig, stinken, zijn goor, ranzig en bij slechtweer verviervoudigen deze eigenschappen zichzelf. Er zijn weinig manieren om een dixie bezoek aangenamer te maken. Maar één tip: neem een pakje zakdoeken mee, want het zit er dik in dat je voorganger nét het laatste stukje toiletpapier heeft gebruikt.

Wat als de zon onverhoopt toch gaat schijnen?

 Ik raad je aan je outfit zo comfortabel mogelijk te houden. Simpel is leuk en met mooie sieraden maak je een saaie tuinbroek uit de 90s nog hip. (bij wijze van spreken)

Als je make-up wilt dragen, let er dan op dat deze geschikt voor de zon en een uv-filter heeft. Doe je dit niet dan loop je de kans dat je allemaal lelijke vlekken krijgt op je mooie huid.
Vergeet je zonnebril niet, drink water tussendoor en zoek zo nu en dan de schaduw op. Alcohol vergroot de kans op een zonnesteek. Dat maakt het festival in kwestie zeker niet leuker.
Slippers of sandalen zijn ideaal en zonnebrandcrème smeren is errug belangrijk

Hieronder mijn tips. Voor meer 'Festival Fever'-items, check dit.

Heel veel plezier & gedraag je!

xx Linda

[associated-products]