Kimberley, fotografie-fan én eigenaresse van het blog Sweetbeautylife; een fantastisch blog over fashion, beauty, lifestyle en alle andere dingen die haar inspireren, schreef over haar favoriete item van Twinkeltje.

Haar favoriet werd favoriet-der-favorieten. Hieronder lees je Kimberley's ervaring:
Bij sommige betaalbare webshops is de kwaliteit van de kleding wat minder dan wanneer je kleding besteld bij de wat duurdere webshops. Logisch? Nee hoor! Niets is minder waar.

Mijn favoriete vest, gebreid vest Linde, heeft een bijzondere vorm. Doordat het vest aan de voorkant korter is dan aan de achterkant, lijkt het op een lange, gebreide blazer. Dit, samen met het goudkleurige detail in de stof, maakt het vest speels. Het vest is niet alleen speels (en dus LEUK!), maar ook lekker warm. En dat is, zeker nu de koude winter er toch echt aan lijkt te komen, niet geheel onbelangrijk. Mijn ervaring "in short": het vest bevalt me super!

Door deze ervaring is Twinkeltje stiekem één van mijn favoriete webshops geworden. Trendy én betaalbaar. Zo kunnen we ons toch lekker verwennen tijdens de crisis :)

Have fun shopping!

Groetjes Kimberley