Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2623 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Isabeau van Maastricht Awarded!

04-12-2014 Geplaatst door Debbie van Deursen / 1 reactie(s)

Hi you! Ik zal me eens even voorstellen. Ik ben Isabeau (17) en sinds een half jaar schrijf ik drie keer per week over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.byisabeau.nl. Vaak maak ik OOTD-looks en verder vind ik het erg leuk om een review over een product te schrijven of een DIY te maken. Steeds meer mensen bezoeken mijn blog en ook doe ik veel gave samenwerkingen met webshops. Dit vind ik natuurlijk echt super gaaf! Verder zit ik nu in mijn laatste jaar van de middelbare school en wil daarna een creatieve opleiding gaan doen.

Back to fashion... Deze winter zijn er erg veel trends waar ik erg enthousiast over ben. Eén daarvan is het lange vest. Afgelopen tijd heb ik er een aantal bij elkaar gespaard en kan er geen genoeg van krijgen. Ze zijn er in verschillende soorten, zoals met een effen kleur of een printje, maar degene die ik het lekkerste vind zitten is de fluffy variant. Ook die is er in verschillende soorten en ze zitten héérlijk! Doordat ze nu ook 'in' zijn kun je ze ook gemakkelijk buitenshuis dragen. Zo comfi! En dat is meteen ook een van mijn favoriete items..

Isabeau van Maastricht

Isabeau van Maastricht

Een andere toffe trend deze winter is de flannel, ook wel de 'houthakkers blouse'. De laatste tijd zie je ze overal in de winkels hangen en je hebt ze in veel verschillende kleuren. Ook zie je de geblokte print (tartan print) nu op andere items terug komen zoals sjaals, helemaal super!

De laatste trend waar ik het over ga hebben (en die goed te combineren is met de twee trends hierboven) is de look-a-like leren broek. Daardoor maak je een outfit toch een stuk stoerder en hij past bijna overal bij!

Wat een eer dat ik het Twinkeltje Blogger Award mag dragen, bedankt!

Liefs, Isabeau

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...