Blazers, gilletjes en jasjes: ik ben er fan van, jij ook? Mijn kledingkast kan amper dicht door de te gekke blazers die erin hangen, ik kan ze niet weerstaan! Of je nu gaat voor een blazer voorzien van motiefjes, printjes of duidelijke kleuren: blazers staan vrouwelijk, romantisch, netjes, vlot of juist stoer! Voor elke gelegenheid is er een passend jasje en dat maakt het item tot een echte musthave!

Ik combineer blazers graag met een eyecatcher wanneer deze voorzien is van een egale kleur, bijvoorbeeld met een statement ketting of leuke armbandjes. Zo is het ontzettend handig om altijd een zwarte en/of bruine blazer in de kast te hebben hangen, hier kan je eindeloos mee combineren. Zwart kan namelijk zakelijk, maar ook stoer uitstralen afhankelijk van hoe je de blazer matcht. En een bruine blazer zorgt automatisch voor een warme en vlotte uitstraling, terwijl je deze ook heel romantisch en classy kunt stylen. Een denim jasje is lekker vlot en ook stoerder te combineren, maar wist je dat je ermee ook voor een romantische look kunt gaan? Combineer het met een jurkje of rokje voorzien van kant en je ziet er gelijk heel vrouwelijk uit, je kunt er dus meerdere kanten mee op.

Jasjes voorzien van een print kunnen je outfit helemaal compleet maken. Zo hangen er blazers met een aztec-printje, maar ook vrolijke bloemetjes in de kast. En wat dacht je van mooie lerenjasjes? Duik de webshop in en bekijk wat er allemaal mogelijk is, want er is voor iedereen een jasje die past!

Er is gelukkig genoeg keuze voor het najaar aan te gekke jassen, blazers en gilletjes. Voor welke ga jij?

Liefs,

Dagmar

Benieuwd geworden onze lovely Jackets? Bekijk alle blazers, gilets en jasjes :)