De koudere dagen komen eraan en het wordt steeds sneller donker. Voor je het weet zitten we warm en cozy aan dampende koppen thee, terwijl de regen tegen de ramen slaat. Maar wat als je dan naar buiten moet? Dan is het ideaal om te investeren om een warme jas waar je nog lang plezier aan gaat beleven. Helemaal (letterlijk) hot zijn dit seizoen de parka's.

Met of zonder capuchon, gevoerd of met leren armen, het assortiment aan parka's is enorm. Waarom deze zo prettig zitten? De pasvorm sluit goed aan en parka's kunnen over het algemeen goed tegen regen en wind. En mocht er sneeuw vallen? Dan zit je ook goed, want parka's zijn vaak langer dan gemiddelde jassen en zullen je daarom goed beschermen tegen de koud.

Navy blue is mateloos populair, maar ook de legergroene parka zien we regelmatig terugkomen in het straatbeeld. Ook aardetinten waaronder zwart, grijs en bruin zijn goed te combineren met een fijne tas en stevige boots of vlotte laarsjes. Een lekkere muts, warme sjaal en mooie handschoenen erbij en je bent autumn/winter proof!

Kies jij tijdens de koudere herst en winterdagen voor een parka? Of neem je liever een andere jas? Hieronder onze favorieten.

Groetjes Dagmar

[associated-products]