Say Hello to..

Hoi! Mijn naam is Michelle (25) en naast mijn baan als marketingmedewerker schrijf ik graag over Mode & Lifestyle. Ik zal tips en advies geven, maar ook vertellen over herkenbare en alledaagse belevenissen. Ik deel mijn persoonlijke bevindingen graag en ik hoop dan ook dat jullie veel plezier zullen beleven aan het lezen van mijn blogs!

Let's start off met mijn Bday-bash op z'n Chique de Friemel..

November staat voor mij altijd in het teken van mijn verjaardag en daarvoor ga ik natuurlijk uitgebreid op zoek naar de leukste outfit. Het is elk jaar weer een feestje om er zo goed mogelijk uit te zien op mijn eigen verjaardag. Nu begint mijn zoektocht al een paar weken van te voren en dit jaar viel mijn blik op de Chique de Friemel blazer. "BAM!", ik was verkocht en deze blazer kort daarna ook! Ik zag het al helemaal voor me dat ik deze blazer aan zou hebben op mijn verjaardag, ik moest en zou deze hebben.

Normaal gesproken zijn de temperaturen in November niet zo hoog als dat het geval was tijdens het eerste weekend van deze maand. Als ik dan jarig zou zijn geweest, dan had ik voor het eerst in mijn 25 jaar bestaan een poolparty kunnen geven, maar dat ging voor mij niet op. Uiteindelijk maar goed ook, want ik had natuurlijk deze verjaardags-outfit al even klaar hangen ruim voor de bewuste datum van 8 november. Zoals je ziet: die is niet gebaseerd op temperaturen van +20 graden ;-), maar juist geschikt voor de komende koude en donkere dagen.

Ook al ben je niet jarig, dan nog is deze blazer echt een musthave voor in je garderobe. Zwart is altijd goed te combineren en met de goudkleurige ritsjes aan de buitenkant geeft het een bijzonder effect op je outfit, de finishing touch van deze blazer. Ik voel me hier Chique de Friemel in en hij doet zijn naam dus zeker eer aan. Niet alleen op een feestje, hij is ook ideaal voor als je naar je werk gaat of een avondje uit.

Kortom, een item wat past bij alle soort gelegenheden, het is maar net hoe je het zelf combineert. Het maakt niet uit of je er een jeans, pantalon, mooie hakken of gewoon enkellaarsjes onder draagt, je zult nooit underdressed zijn!

Hieronder mijn favoriete blazers. Goed weekend dames!

X Michelle

[associated-products]