Na toch wel (héél) lang brainstormen, nadenken ook best wel zwoegen over hoe, wanneer en in welke vorm, is de Twinkeltje Blog Award eindelijk een feit. Vandaag, zondag 23 november gaat de boeken in als de aller- aller- allereerste dag waarop we een Twinkeltje Blog Award hebben uitgereikt! Yeah!

Thessa, blogger achter Single and the City, is de gelukkige! Voordat we haar Baby Blue-post kort showen, een van haar eerste blogs over een haar favorite van Twinkeltje, Thessa in een notendop: 25 jaar, blond, make-up artist, angst om oud te worden, loves city trips, ervaren dater(es); ontmoette Mr. Right niet, maar maakte helaas wel kennis met Mr. Liar, Mr. Player en Mr. Asshole, maar Thessa is vooral Single and the City.

Thessa's eerste post ging een comfy jumpsuit, waarvan ze droomde: "Nooit gedacht of durven dromen dat een jumpsuit mij zo goed zou staan. Maar deze jumpsuit van de webshop Twinkeltje maakt al mijn dromen waar. Hij staat mooi, kleed af, zit lekker en is ook nog eens betaalbaar. Ik voel me er ondanks mijn 'maatje meer' ontzettend vrouwelijk en sexy in. Ideaal voor de zomer door het dunne stofje, open rug en halter top", aldus Thessa. Later ging ze voor een stoere combinatie van een leather-look jack en een (schattig) baby blue-top als haar #OOTD. Is ie niet prachtig?

Thessa - Single and the City (1)

Thessa - Single and the City

Lieve Thessa, namens Twinkeltje héél veel succes en van harte gefeliciteerd met het Twinkeltje Blog Award! Draag 'm met trots!

Wil jij ook trotse eigenaar van het Twinkeltje Blog Award worden? Dat kan! Twinkeltje is namelijk altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met bloggers. We just ♥ bloggers, en ze belonen doen we graag. Na het lezen van een blogpost, wordt deze beoordeeld. En misschien wel bekroond met een award. Maar hoe? We moeten er gewoonweg van gaan Twinkelen.. Door vaker samen te werken, is het mogelijk om het award een soort van te upgraden; eerst naar brons, dan zilver en heel soms naar goud. Aan iedere upgrade zit een extra-tje verbonden.. Een best wel groot extra-tjes, namelijk € 100,- shoptegoed voor het bronzen award, € 200,- voor het zilveren en maar liefst € 300,- voor het gouden Twinkeltje Blog Award.

Ook bloggen? Mail ons dan!

X Debbie