Een echte fashionista is natuurlijk altijd op de hoogte van de nieuwste hot merken en -items. Nieuwe merken, maar ook bestaande merken. In het modebeeld van nu springt het merk Sixth June er regelmatig uit. De collectie van dit merk? Streetwear!

Het modemerk uit Parijs bestaat sinds 2008 en heeft iedere keer weer een verfrissende collectie. Momenteel is het één van de meest gevraagde streetwear merken. Het grappige van het Sixth June merk is dat er veel items zijn die vaak door heren én dames gedragen kunnen worden. Deze uni-look is zeer trendy en goed te combineren met veel verschillende stijlen voor hem en voor haar.

Sixth June shoppen

Door de grote vraag naar de collecties van Sixth June in onze fysieke winkels en via mega-, mega-, mega-veel e-mails naar de Twinkeltje klantenservice, kun je GELUKKIG inmiddels ook Sixth June in Den bosch kopen; online of in een van onze twee kledingwinkels in Den Bosch. Zowel in de winkels als in de online shop is er van Sixth June een (heel) ruim aanbod.

Wat kun je verwachten van Sixth June?

De collectie van Sixth June is erg gevarieerd. Van stoere bomberjacks tot schoenen en petten. Het merk is dus vrij compleet, dat zie je ook in de online shop Sixth June voor dames. Je kunt met Sixth June een complete outfit scoren, gebaseerd op de laatste trends. Sixth June online kopen is net zo makkelijk als in de winkel. Bij de webshop van Twinkeltje is er wekelijks een wisselende collectie en kun je zeker slagen voor een leuke outfit. Als je voor 15.00 uur beslist, heb je het de volgende dag al in huis. Als het niet past of je wilt het om een andere reden ruilen, omruilen en retouren is gratis. Dat is zeker een extra pluspunt van de online shop. Natuurlijk kan dit bij het verkooppunt van Sixth June in Den Bosch ook.

Streetwear-kleding met een eigen uitstraling

Sixth June is goed te combineren met andere stijlen, maar ook de kledingstukken onderling zijn vaak een perfecte match. Een straight fit jeans van Sixth June gecombineerd met één van de hippe truien van Sixth June, zorgen voor een bijzondere uitstraling. Een Sixth June zomer- of winterjas maakt het plaatje compleet en het lijkt alsof je zo uit dat mode magazine bent gestapt. Toch is het merk Sixth June niet overdone. Zeker niet zelfs. Het design is opvallend, maar met een natuurlijke nonchalance en eenvoud. Juist de combinatie maakt Sixth June misschien wel zo speciaal. Het voldoet aan het plaatje van de streetwear kleding, maar met een eigentijds look. Ideaal om jouw persoonlijkheid een flinke boost te geven.

Neem gewoon eens een kijkje bij ons online of in onze fysieke winkels, dé verkooppunten in Den Bosch. Het merk zal je opvallen en bevallen, ieder seizoen opnieuw.