Hi fashionista’s! Mijn naam is Romy van den Bergh en ik ben 23 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Utrecht. Een paar jaar geleden studeerde ik af aan de opleiding Fashion Design, en na heel wat stages en ervaringen heb ik mijn droom waargemaakt.. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart: Styled by Romy. Ik werk als Personal Shopper voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven. Ik voer garderobe-updates uit, geef zakelijk- en persoonlijk kledingadvies, ga personal shoppen met of zonder de klant en help iemand met het opbouwen van zijn of haar eigen stijl. Zo leuk! Ik ben een lucky girl, want ik mag dit combineren met een eigen, gelijknamige fashionblog. Dagelijks schrijf ik hier over Fashion, Beauty en Home & Interieur. Ik deel de leukste events, shoplogs, mijn eigen outfits en stijltips.

Ik leerde Twinkeltje.nl kennen via Social Media waar zij vaak superleuke outfits en new items posten. Twinkeltje past helemaal bij mijn persoonlijke stijl; vrouwelijk, on trend en met een goede dosis lef. Wat ik zo leuk vind is dat alle items erg betaalbaar zijn en de collectie heel vaak wisselt. Zo heb je altijd de leukste trends in huis!

Mijn favoriete item uit de webshop is absoluut mijn heerlijke, cozy cardigan in mijn favoriete kleur: roze. Dit heerlijke zachte vest is afritsbaar en ideaal voor een fashionista als ik, omdat je het zo veelzijdig kunt combineren. In mijn outfit heb ik ervoor gekozen het vest te mixen met een leren broek in armygroen, dit is natuurlijk dé kleur van dit najaar. Ik draag een mooie blouse onder het vest en opvallende, statement sieraden.

Ik voel me vereerd om het Twinkeltje Blog Award te mogen dragen! Liefs Romy

Blogger, Romy van den Bergh (3)

Blogger, Romy van den Bergh

Blogger, Romy van den Bergh (1)

Nou Romy, wij zijn ook vereerd met de mooie complimenten die je ons maakt! Van harte gefeliciteerd het Twinkeltje Blog Award!

Wil jij ook trotse eigenaar van het Twinkeltje Blog Award worden? Dat kan! Twinkeltje is namelijk altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met bloggers. We just ♥ bloggers, en ze belonen doen we graag. Na het lezen van een blogpost, wordt deze beoordeeld. En misschien wel bekroond met een award. Maar hoe? We moeten er gewoonweg van gaan Twinkelen.. Door vaker samen te werken, is het mogelijk om het award een soort van te upgraden; eerst naar brons, dan zilver en heel soms naar goud. Aan iedere upgrade zit een extra-tje verbonden.. Een best wel groot extra-tjes, namelijk € 100,- shoptegoed voor het bronzen award, € 200,- voor het zilveren en maar liefst € 300,- voor het gouden Twinkeltje Blog Award.

Ook bloggen? Mail ons dan!

X Debbie