Alles is in hokjes te plaatsen, alles is in rijtjes te zetten; Twinkeltje's Top 3.

1. De absolute numero uno > Sleehakken met bont; niet meer uit het straatbeeld van nu weg te denken. Werkelijk waar, je ziet ze overal.. En dus ook bij Twinkeltje!

Drie modellen, allemaal in verschillende kleuren, en allemaal met een verschillende prijs. Van links naar rechts - Sleehak met Bont Ilse (€ 24,95), het laatste nieuwe model. Net wat hoger als de 'rest' en iet wat gewaagd met de twee kruisende riempjes. Sleehak met Bont (€ 22,95), het eerste, en eigenlijk ook het meest simpele, model. De meest rechtste is de Sleehak met Bont Esra. Deze zul je herkennen van de actie "van € 22,95 voor € 19,95". Jouw smaak? Wees snel, want ze gaan als warme sleehakjes op de post!

2. De poncho. Ieder najaar komen ze weer om de hoek kijken, maar dit keer is de poncho een absolute must-have. Speciaal daarvoor zijn de poncho's in de aanbieding - vanaf € 9,95!

Vraag jij jezelf af 'Hoe combineer ik nou zo'n poncho?' Hier het antwoord. Een poncho is op vele manier te combineren, namelijk: over een simpele basic op een (donkere) spijkerbroek met daaronder stoere laarsjes - de sleehakken met bont of een van de bontlaarzen?! Maar de poncho kan ook gedragen worden als een soort van jas; over je outfit of over een leder jack voor net dat beetje extra warmte. Wil je wat feestelijker? Wat chiquer? Combineer de poncho dan over een jurkje en draag daaronder een panty/maillot en een pump. Conclusie: een poncho kun je dragen zoals jij dat wil!

3. Dierenprint; van tijger tot krokodil, en van zebra tot slang. HOT! We hebben daarom een speciale categorie aangemaakt onder Highlighted! waar je alle bere-leuke (grapje!) artikelen met of van dierenprint kunt bekijken. Tassen, blouses, tunieken, truien, vesten, sjaaltjes, etc. etc.

Wat mag volgens jou nou echt niet ontbreken dit najaar? Ik ben benieuwd!

Groetjes Debbie