Regelmatig shop ik wel een magazine (soms ook drie) bij de lokale boekenhandel. Zo ook deze keer, drie magazines waarvan de Beau Monde - het glamourblad van Nederland - er een was. Maarliefst 161 pagina's boordevol glamour.

Een aantal zaken trokken mijn aandacht:
Allereerst het geluk van Dan Karaty; wat een prachtig huis, wat een prachtige vrouw en wat een prachtige dochter! (Die overigens ook nog eens de prachtige naam 'Quinn' draagt) Inderdaad, een verhaal dat alleen maar kan eindigen met: 'en ze leefden nog lang en gelukkig'. Voor die woorden teken ik, en als het moet nu meteen. Ten tweede, MONOcolor. Terwijl de felle kleuren afgelopen seizoen nog van het gezicht (en de kleding) afsprongen, is MONOcolor de make-up trend van dit seizoen: ogen, lippen, alles in dezelfde softe, nude tint. TIP: Wil je je ogen gegarandeerd laten opvallen? Smeer dan bij een matte (MONOcolor) look een transparante lipgloss op de oogleden. Naast de MONOcolor trend van nu, blijft ook droogshampoo me steeds maar weer opvallen. Wat een uitvinding! Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar al schrijvend heb ik besloten deze morgen voor mijn werk absoluut te gaan kopen! Hebben jullie dit al eens geprobeerd? Welke variant/merk is een aanrader? Ik ben benieuwd! Ten derde, Lady Gaga - wat een vre-se-lijke dame! Het is toch te bizar voor woorden dat zij een man in dienst heeft wiens enige taak is haar in en uit auto's te takelen vanwege haar schoenen (dingen waarop ze zich voortbeweegt?!). Ik heb niets met de uitspraak 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg', maar Miss Weirdo slaat echt door. Tot slot, but absolutely not least..

TWINKELTJE IN DE BEAU MONDE!

"Twinkeltje.nl" - de goedkoopste webshop van Nederland in modieuze dames- en kinderkleding.

End of the story ;)

Groetjes Debb