Naast mijn hobby om fashionblogs te schrijven, vind ik het natuurlijk ook hartstikke leuk om de modeblogs van anderen te lezen. Onlangs stuitte ik op modeblog Fashionique. Super leuk! Op dit blog vind je de laatste modenieuwtjes, fashion trends, én ze geven regelmatig kortingscodes weg; heel veel fashion, voor heel weinig geld dus!

Bij elke fashion trend die omschreven wordt, krijg je meteen een duidelijke handleiding met tips over hoe je de trend het beste kan dragen/combineren. Bovendien staat de blog vol met leuke sfeerbeelden en links naar de producten die beschreven worden. De kunst is natuurlijk om zelf een soortgelijke outfit te scoren.

Ook schrijven ze reviews over webwinkels en producten, en wat denk je?! Twinkeltje is ook onder de loop genomen. We scoorden maar liefst een 7.2! Benieuwd naar de hele review? Lees 'm hier.

Sinds mijn eerste bezoek aan Fashionique, breng ik iedere week (oke, soms vaker) wel een bezoekje. Ondanks dat er heel veel modeblogs zijn, vind ik Fashionique echt een aanrader!

Have fun!

X