Zondag 14 april. Rokjesdag 2013. Absurd laat als je het mij vraagt. In principe hebben we voldoende tijd gehad om onze benen wat extra aandacht te geven. Ik ben blij dat zondag 14 april tegenviel, zodat mijn witte benen netjes verpakt in een spijkerbroek Rokjesdag hebben mogen beleven. Omdat ik er blind op vertrouw dat de zomer van 2013 me voldoende mogelijkheid gaat bieden toch blote benen te showen, begin ik vanaf vandaag met een streng & zorgvuldig “benen-opfris-plan”.

Bloedsomloop

Spataderen zijn het gevolg van een trage bloedsomloop. Een goede bloedsomloop is hét keyword voor mooie, gezonde en jonge benen. Het in beweging houden van je benen is dan ook een van de belangrijkste manieren om je benen mooi te houden, het houdt je huid strak en stevig. Regelmatig hardlopen in afwisseling met krachttraining geven je zomerbenen een mooiere vorm. Bovendien verklein je de kans op cellulitis en vetophopingen.

Je benen mag je ook optuttenGoedkope damesschoenen kopen

Haar stylen, wimpers krullen en lippen rood stiften. Vergeet niet dat je je benen ook mag verwennen! Je kunt je huid laten stralen door je benen zowel koud, als warm te douchen. Gebruik ongeveer twee keer in de week een scrub, om je dode huidcellen weg te spoelen en de bloedsomloop op gang te brengen. Sluit af met een warme straal, hierdoor wordt je huid soepel, waardoor je gemakkelijk kan scheren. Wacht nooit langer dan 20 minuten met het scheren van je benen, je huid kan dan opzwellen en rimpelig worden, scheren wordt dan een stuk moeilijker. Masseer je benen hierna in met een hydraterende crème. Voor dames met echte melkflessen, zoals ik; gebruik zelfbruiner om oneffenheden te verhullen. Door de zijkant van je voeten en enkels in te smeren met hydraterende crème wordt het bruiningseffect gelijkmatiger en mooier plus minder kans op strepen!

Je hebt nooit schoenen genoeg

Sexy hakken geven alle benen meteen een vrouwelijk effect. Pumps horen, net zoals (te) veel thuis in de zomer garderobe van elke vrouw. Helaas kunnen we niet altijd op hakken lopen.. Dit doetpijn! Ook is het slecht voor de bloedsomloop. Stoere sneakers, schattige ballerina’s of zomerse slippers zijn onder rokjes speels en sexy.

Wil je weten wanneer jouw benen rokje-klaar moeten zijn? Check: www.rokjesbarometer.nl

Ben je nou niet zo'n rokjes-mens? Bekijk hieronder ook onder onder andere onze geweldige Ibiza-like shorts. Succes!!

[associated-products]