Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2597 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Betalen

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Bij Twinkeltje kun je je bestelling betalen via iDeal, Creditcard (Visa of Mastercard), PayPal, Afterpay, Fashioncheque of in een van onze Twinkels. 

Kom je uit België? Dan kun je helaas niet met iDeal betalen, maar wél met AfterPay of Bancontact Mister Cash. 

Twinkeltje garandeert een beveiligde betaalomgeving. 

WAAR VIND IK MIJN FACTUUR?

De factuur ontvang je direct na het plaatsen van de bestelling per e-mail en deze wordt meegezonden met je bestelling. 

WANNEER WORDT MIJN BETALING VERWERKT?

Alle betalingen via iDeal, Creditcard, PayPayl of Fashioncheque worden direct verwerkt. Wanneer je ervoor kiest om achteraf te betalen, dan ontvang je binnen max. 5 werkdagen een digitale acceptgiro van Afterpay.
 

HOE WERKT BETALEN MET AFTERPAY?

Bij Twinkeltje kun je ervoor kiezen om je bestelling achteraf (op rekening) te betalen. Zodoende kun je eerst de producten uit je bestelling bekijken, en besluiten om deze te behouden of (gedeeltelijk) te retourneren. Om achteraf te betalen, kies je voor de betaalmethode AfterPay en betaal je € 0,95 (extra).

Twinkeltje heeft het volledige achteraf betaalproces uitbesteed aan AfterPay. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay, via e-mail, ontvangt.

Als je gekozen hebt voor achteraf betalen via Afterpay dien je een aantal gegevens in te vullen. Aan de hand hiervan doet Afterpay een controle. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn ondere je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

Het kan zijn dat je niet door deze controle komt. Er is helaas niet direct één specifieke reden te geven waarom dit het geval is. Vanwege de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft Twinkeltje ook geen inzicht in deze exacte reden. Voor vragen over deze betaalmethode raden we je aan om contact op te nemen met Afterpay via 020-7230270 of via het contactformulier.  

IK BEN MIJN DIGITALE ACCEPTGIRO KWIJT. WAT NU?

Wanneer je je (digitale) acceptgiro kwijt bent geraakt, raden we je aan om contact op te nemen met Afterpay via 020-7230270 of via het contactformulier

IK HEB EEN DEEL VAN MIJN BESTELLING GERETOURNEERD, MAAR NOG GEEN NIEUWE DIGITALE ACCEPTGIRO ONTVANGEN. WAT NU?

Wanneer je een deel van je bestelling hebt geretourneerd, dan dien je het totaalbedrag van de producten die je wél wil houden én de kosten voor het gebruik van deze betaalmethode (€ 0,95) te voldoen aan AfterPay. Hiervoor gebruik je de oorspronkelijke digitale acceptgiro die je van Afterpay hebt ontvangen. AfterPay stuurt je geen nieuwe digitale acceptgiro na het retourneren van producten. 


HOE WERKT BETALEN MET FASHIONCHEQUE?

Bij Twinkeltje kun je in de winkels én online betalen met een Fashioncheque. Kies voor de betaalmethode 'Fashioncheque'. Je wordt doorverwezen naar de betaalomgeving waar je vervolgens nogmaals op 'Fashioncheque' moet klikken. Vul je kaartnummer in en klik op 'Ga verder' om de betaling te voldoen.

Als je tegoed op de Fashioncheque niet voldoende is om het totaalbedrag van de bestelling te betalen, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen. 

Indien je na ontvangst van de bestelling besluit om een product(en) te retourneren, zullen we je een nieuwe Fashioncheque toesturen.  

ZIJN DE PRIJZEN INCLUSIEF BTW?

Ja, de vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...