Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2460 klanten met een 8.9 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Twinkeltje klantenpas

In onze Twinkels hebben we een klantenpas. Met de Twinkeltje klantenpas ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, speciale acties en aanbiedingen. Bovendien word je al eerste uitgenodigd voor onze uitverkoop en speciale VIP-avonden.
Heb je geen klantenpas? Maar wil je er ook als eerste bijzijn als de uitverkoop start? Kom je ook graag een keertje naar onze speciale VIP-avonden? Schrijf je dan in voor de Twinkeltje nieuwsbrief.

Een ander voordeel van de Twinkeltje klantenpas is dat je bij als je aankopen in een van onze Twinkels (met uitzondering van afgeprijsde artikelen en actie-aanbiedingen) 5% van het besteedde bedrag spaart. Je spaartegoed kun je ten alle tijden besteden.

Voor de klantenpas betaal je eenmalig een borg van € 5,-, maar die krijg je direct als saldo op je klantenkaart terug wanneer je hem registreert. Dus eigenlijk is het gratis!

Maar let op, de Twinkeltje klantenpas is persoonsgebonden en alleen gelding in onze Twinkels op het Rivierenplein en op de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch. Het tegoed wordt direct op de pas bijgeschreven. Om recht te hebben op het spaartegoed moet je de pas op het moment van de aankoop kunnen tonen. Op een later moment bijschrijven is dus niet mogelijk.

Voeg nog fashion ter waarde van € 50,00 toe aan het Twinkelmandje en je betaalt geen verzendkosten!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...