Twinkeltje

  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis
  • Gratis Verzending > € 50,-
  • Gratis Ruilen
  • 100% Tevredenheidsgarantie
thuiswinkel

Twinkeltje wordt door 2598 klanten met een 8.8 10 beoordeeld.

Telefonisch bestellen

Ruilen en Retourneren

HOE WERKT RETOURNEREN?

NIET GOED? GELD TERUG. Zo simpel is het.

Na ontvangst van de items heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. 

Geef op de bijgevoegde factuur duidelijk aan welke items er retour gaan en voeg deze bij, bij de retour

Je kunt de retour opsturen naar het volgende adres:

Twinkeltje.nl
t.a.v. Retouren
Helftheuvelpassage 99
5224 AC 's-Hertogenbosch

Indien redelijkerwijs mogelijk dienen de items ongebruikt te zijn en voorzien van de originele labels. Natuurlijk kun je wel gewoon passen. Mochten de items toch beschadigd of niet meer te verkopen zijn, dan kan Twinkeltje hier kosten voor in rekening brengen.

Nadat we de retour hebben ontvangen, storten we alle gedane betalingen, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten* zo snel mogelijk, maar altijd binnen 7 dagen terug.
*Indien er verzendkosten betaald zijn voor de heenreis (van Twinkeltje naar verzendadres) zijn én alle bestelde items geretourneerd zijn.

KAN IK MIJN ITEMS RETOURNEREN OF RUILEN IN EEN WINKEL? KRIJG IK MIJN GELD TERUG IN DE WINKEL?

Je kunt zowel retourneren als ruilen in een van onze winkels in 's-Hertogenbosch mits je de retourbon volledig ingevuld kunt laten zien. 

Er wordt in de Twinkels geen geld teruggegeven bij het retourneren van een webshop bestelling. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop je je product hebt betaald. Zie 'Hoe word ik terugbetaald?'

In een Twinkel kun je uiteraard wel direct een ruiling doen of kiezen voor een Twinkeltje tegoedpas.
 

HOE WORD IK TERUGBETAALD?

De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop je je items hebt afgerekend.

Bij betaling via iDEAL wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het product was betaald. Bij betaling via PayPal betalen we je terug via je PayPal rekening.

Bij betaling via acceptgiro (AfterPay) wordt het bedrag van de door jou geretourneerde items in mindering gebracht op het totaalbedrag. Dit mag je verrekenen met het totaalbedrag.Is de betaaltermijn al verstreken? Dan dien je de gehele rekening te voldoen om bijkomende kosten te voorkomen. Het teveel betaalde bedrag zal na ontvangst van de retourzending weer op je rekening worden teruggestort.

Heb je betaald met een Fashioncheque? Dan betalen we je terug in de vorm van een kortingscode. Deze kortingscode kun je verzilveren op een nieuwe bestelling bij Twinkeltje.
 

IK HEB EEN DEEL VAN MIJN BESTELLING GERETOURNEERD EN GEKOZEN VOOR DE BETAALMETHODE AFTERPAY. WAT MOET IK NU DOEN? 

Wanneer je een aantal items retour hebt gestuurd, dan dien je het totaalbedrag van de items die je wél wil houden te voldoen aan AfterPay. Let op: je betaalt ook de kosten voor het gebruik van deze betaalmethode (€ 0,95).

Je ontvangt geen nieuwe acceptgiro van Afterpay.
 

IK HEB EEN ITEM RETOUR GESTUURD MAAR NOG NIET GEHOORD. WAT NU? 

Houdt er rekening mee dat het eventjes kan duren voordat we je retour hebben ontvangen, en vervolgens hebben verwerkt. Heb je na een week nog niets gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.

WAT KOST HET OM EEN ITEM RETOUR TE STUREN? 

Voor een retour via de post zijn de retourkosten voor eigen rekening en worden niet door Twinkeltje terugbetaald. Bij onvoldoende of ongefrankeerde verzendingen kunnen wij die kosten in rekening brengen.

  • PostNL: een brievenbuspakketje kost ongeveer € 3,95 en een pakket kost € 6,95
  • DHL: retourneren via DHL kost tussen de € 4,- en € 6,-. Meld het pakket aan op DHLforyou.nl en breng deze vervolgens naar een DHLpunt bij jou in de buurt
  • Terugbrengen in een Twinkel: gratis


W
AT BETEKENT GRATIS RUILEN, EN HOE WERKT HET?

Ruilen is mogelijk, maar alleen voor hetzelfde ITEM in een andere maat of kleur. Schrijf duidelijk op de factuur (=retourbon) welk item je wilt ruilen en voor welke item. Indien het artikel in de gewenste maat of kleur voorradig is, zullen wij deze direct en kosteloos opsturen na ontvangst van je retourzending. 

Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order. Van de retour-gestuurde items zullen wij het aankoopbedrag naar je terugstorten.

In een Twinkel kun je direct een ruiling doen of kiezen voor een Twinkeltje tegoedpas.

 

Gratis verzending!

Doorgaan met Twinkelen
Doorgaan met Twinkelen
  Bezig met laden...