Toon filters Filters verbergen

  • Kleuren

  • Merk

  • Prijs

1-24 van 80 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

DE LAATSTE NIEUWE ACCESSOIRES KOPEN, ONLINE

Accessoires maken elke, maar dan ook echt elke outfit af. He-le-maal af. Accessoires een musthave? That's for sure! Onder accessoires valt eigenlijk alles wat je niet als kleding en/of schoenen draagt. Denk hierbij aan sieraden; horloges, kettingen, armbanden, oorbellen, maar zeker ook tassen, (goedkope) clutches, portemonnees, riemen, sjaals, en panty's en maillots. Bij Twinkeltje vind je een groot assortiment aan accessoires. Altijd volgens de laatste modetrends. 

SIERADEN ONLINE KOPEN

Bij Twinkeltje kun je ook sieraden online kopen. Horloges, kettingen, armbanden en oorbellen vallen allemaal onder de 'koepel' sieraden. Kettingen zijn ideaal. Ideaal voor een elke gelegenheid, van een zomers festival tot een doordeweekse werkdag op kantoor. Met een ketting kun je alle kanten op. Maar dan.. Een subtiele ketting of een grove ketting? Een goudkleurige, zilverkleurige of een bronskleurige ketting? Antwoord: het maakt (eigenlijk) niet uit. Een ketting fleurt op. Elke outfit. Voor iedere gelegenheid. 

TRENDY SJAALS 

Sjaals zijn echte musthaves! Dat is een feit. Het maakt niet uit of het zonnetje buiten schijnt of dat het tegen het vriespunt aan zit, een sjaals fleurt elke outfit op. Net zoals een ketting dat doet. Met een sjaal kun je een simpele top tot een heel bijzonder iets maken. Op zoek naar jouw favoriete sjaal? Bekijk de uitgebreide collectie sjaals nú. 

Zit er vandaag geen sjaal voor je bij? De collectie accessoires wisselt wekelijks. Dus volgende week heb je een nieuwe kans om wél die musthave te vinden. 

ACCESSOIRES KOOP JE BIJ TWINKELTJE

Accessoires koop je, net als trendy kleding en goedkope damesschoenen bij Twinkeltje; in een van de twee winkels in ’s-Hertogenbosch of online. Vanaf je desktop, laptop, tablet of telefoon, vanaf waar, en wanneer je wil kun je dameskleding bestellen bij Twinkeltje. Iets naar je zin gevonden? Bestel dan op werkdagen vóór 18u, en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. En wanneer je bestelling boven de € 50,- uitkomt, profiteer je ook nog eens van gratis verzendingRuilen is gratis, en een item retour sturen kan altijd.