Toon filters Filters verbergen

  • Prijs

1-7 van 7 producten per pagina

  • 39.217 artikelen

GOEDKOPE SLIPPERS KOPEN

Na een lange winter in (bont)laarzen en andere warme schoenen, verlangen je voeten naar vrijheid. Als dat ook bij jou het geval is, zit je goed bij Twinkeltje. Want het ruime assortiment van goedkope slippers is ideaal voor deze zomer, voor elke zomer.

SLIPPERS KOPEN BIJ TWINKELTJE

Slipper dragen ‘licht’, en er is keus genoeg. Twinkeltje heeft allerlei modellen, van allerlei merken, in allerlei kleuren, en van allerlei materialen. Elke slipper is perfect voor een andere voet. Zo heb je bijvoorbeeld ook slippers met een extra bandje aan de hak of om je enkel. Als je slippers kopen wilt, doe je dat natuurlijk bij Twinkeltje.

TRENDY DAMESSCHOENEN

Niet alleen voor slippers kun je bij Twinkeltje terecht.. Alle soorten trendy damesschoenen vind je er! Online of in een van de twee Twinkels in ’s-Hertogenbosch kun je jouw favoriete paar bestellen. Vanaf je desktop, laptop, tablet of telefoon, vanaf waar, en wanneer je wil. Bestel je op werkdagen vóór 18u, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En wanneer je bestelling boven de € 50,- uitkomt, profiteer je ook nog eens van gratis verzending! Ruilen is gratis, en een item retour sturen kan altijd.